Portal   Forum   Members   Market   Gallery   Events

War3 beta?

Discussion in 'MSC Clan' started by Jakeman, Jan 7, 2002.

  1. Jakeman

    Jakeman MSC Founder and Donator

    Joined:
    Feb 26, 2000
    Messages:
    25,758
    Likes Received:
    27
    Market Rating:
    16
    signups are supposed to be today. i don't see it on their site.
     
  2. Moose

    Moose Peasant

    Joined:
    Jul 8, 2000
    Messages:
    1,612
    Likes Received:
    2
    Market Rating:
    0
    Actually what i find rather odd is that if you go here:

    http://www.blizzard.com/war3/

    You can't can't even click on the information link for the signup that was posted in December. Maybe they had a showstopper and have to put it off.
     
  3. cowofwar

    cowofwar Peasant

    Joined:
    Jun 14, 2000
    Messages:
    13,721
    Likes Received:
    18
    Market Rating:
    0
    Okay, some people need to go back to grade 1 english. :p

    It says on their page that beta signups are from 11pm tonight to 11pm january 8.
     
  4. Jakeman

    Jakeman MSC Founder and Donator

    Joined:
    Feb 26, 2000
    Messages:
    25,758
    Likes Received:
    27
    Market Rating:
    16
    who'd a thunk that there!
     
  5. SpocKirk

    SpocKirk Forum Moderator and Donator

    Joined:
    Feb 28, 2000
    Messages:
    4,813
    Likes Received:
    25
    Market Rating:
    0
    oooh!! 6 minutes!!

    my favorite part of the FAQ
     
  6. cowofwar

    cowofwar Peasant

    Joined:
    Jun 14, 2000
    Messages:
    13,721
    Likes Received:
    18
    Market Rating:
    0
    Signing up.
     
  7. Jakeman

    Jakeman MSC Founder and Donator

    Joined:
    Feb 26, 2000
    Messages:
    25,758
    Likes Received:
    27
    Market Rating:
    16
    signed up
     
  8. Autolycus

    Autolycus Forum Moderator

    Joined:
    Jul 1, 2000
    Messages:
    3,410
    Likes Received:
    20
    Market Rating:
    0
    lol. registered.. had to use VPC :p
     
  9. Moose

    Moose Peasant

    Joined:
    Jul 8, 2000
    Messages:
    1,612
    Likes Received:
    2
    Market Rating:
    0
    Gotta do the registration from home. Bummer. My work computer won't allow the active X plug-in to install.
     
  10. Elbereth

    Elbereth MSC Commander and Donator

    Joined:
    Jun 17, 2000
    Messages:
    3,356
    Likes Received:
    14
    Market Rating:
    0
    Registered.
     
  11. SpocKirk

    SpocKirk Forum Moderator and Donator

    Joined:
    Feb 28, 2000
    Messages:
    4,813
    Likes Received:
    25
    Market Rating:
    0
    hahaha!! I signed up on a computer at school. I don't have a good enough comp at home. The only PC I have at home is a three year old laptop (compaq :barf: )
     
    Last edited: Jan 8, 2002
  12. Moose

    Moose Peasant

    Joined:
    Jul 8, 2000
    Messages:
    1,612
    Likes Received:
    2
    Market Rating:
    0
    My laptop is a compaq too. It is about the same age. A nice 380 mhz AMD K-3, 192 MN, 6gig. Hehe. Crust and old!
     
  13. cowofwar

    cowofwar Peasant

    Joined:
    Jun 14, 2000
    Messages:
    13,721
    Likes Received:
    18
    Market Rating:
    0
    If you don't have a 32mb card it automatically filters out your application.
     
  14. Jakeman

    Jakeman MSC Founder and Donator

    Joined:
    Feb 26, 2000
    Messages:
    25,758
    Likes Received:
    27
    Market Rating:
    16
    how could VPC work? it runs an ActiveX thing to get your PC's specs to submit.
     
  15. gekko

    gekko Peasant

    Joined:
    Feb 19, 2001
    Messages:
    648
    Likes Received:
    0
    Market Rating:
    0
    They choose low end models right? *begs*
     

Hitometer: 53,850,276 since 1995