Portal   Forum   Members   Market   Gallery   Events

quake 4 pics

Discussion in 'Chit Chat' started by Jakeman, Sep 15, 2004.

  1. Jakeman

    Jakeman MSC Founder and Donator

    Joined:
    Feb 26, 2000
    Messages:
    25,758
    Likes Received:
    27
    Market Rating:
    16
  2. cowofwar

    cowofwar Peasant

    Joined:
    Jun 14, 2000
    Messages:
    13,721
    Likes Received:
    18
    Market Rating:
    0
    Looks nice but wasn't Doom 3 released a month or two back?
     
  3. Jakeman

    Jakeman MSC Founder and Donator

    Joined:
    Feb 26, 2000
    Messages:
    25,758
    Likes Received:
    27
    Market Rating:
    16
    Yeah but wasn't this thread about Quake 4?
     
  4. Vokbain

    Vokbain Peasant and Donator

    Joined:
    Jan 24, 2001
    Messages:
    1,753
    Likes Received:
    3
    Market Rating:
    0
    :laugh:

    Looks awesome.
     
  5. cowofwar

    cowofwar Peasant

    Joined:
    Jun 14, 2000
    Messages:
    13,721
    Likes Received:
    18
    Market Rating:
    0
    My bad, I thought the wording of quake 4 was just a mistake since the pictures look exactly like doom 3.
     
  6. Unshra

    Unshra Peasant and Donator

    Joined:
    Dec 18, 2002
    Messages:
    285
    Likes Received:
    18
    Market Rating:
    0
    It's seems like a natural choice seeing Doom 3 feels more like Quake then Doom. I like the idea that Raven Software has jumped on as they tend to make some decent FPS.
     
  7. Kathleen

    Kathleen MSC Footman

    Joined:
    Aug 26, 2004
    Messages:
    304
    Likes Received:
    13
    Market Rating:
    0
    Niiiiice.
     
  8. Autolycus

    Autolycus Forum Moderator

    Joined:
    Jul 1, 2000
    Messages:
    3,410
    Likes Received:
    20
    Market Rating:
    0
    SWEET ZOMBIE JESUS! :eek:
     
  9. MisterHalleck

    MisterHalleck Peasant

    Joined:
    Aug 27, 2000
    Messages:
    2,746
    Likes Received:
    15
    Market Rating:
    0
    quake >>>>> doom

    I'm not buying this game for a year. Reason? I'm holding out for a system that will play this game, all visual and sound options on, at 80fps. simple as that. And one ain't comin for a while :)
     
  10. kraahl

    kraahl Peasant

    Joined:
    Jul 11, 2002
    Messages:
    2,332
    Likes Received:
    2
    Market Rating:
    0
    And considering that Doom is locked at a certain framerate, 30 or 60 I think, which leads one to think Quake might be too that won´t ever happen... :nya:
     
  11. MisterHalleck

    MisterHalleck Peasant

    Joined:
    Aug 27, 2000
    Messages:
    2,746
    Likes Received:
    15
    Market Rating:
    0
    wait, Doom is locked at certain framerates? how do they do that and why?
     
  12. kraahl

    kraahl Peasant

    Joined:
    Jul 11, 2002
    Messages:
    2,332
    Likes Received:
    2
    Market Rating:
    0
    I can´t remember why.... but how... I don´t see why that is a problem? You just limit the amount of frames.
     
  13. Unshra

    Unshra Peasant and Donator

    Joined:
    Dec 18, 2002
    Messages:
    285
    Likes Received:
    18
    Market Rating:
    0
    Indeed the Doom 3 engine is coded to cap at 60fps, yet many benchmarks have soon that you can hit 93fps which is odd. This can mean a couple of things a.) the cap adjust to your system and settings or .b) the cap was removed before release. I know that with default settings and AA/AF off I avg 83fps and with max settings with 4x AA 6x AF I avg 57fps also keep in mind that I play my games at 1600x1200.

    So yes it's very possible to hit 80fps or higher. Those that have played Doom 3 should understand what I mean when I say that running AA/AF is almost pointless as the attack is too fast and the world is too dark to notice the difference. With that said since when did the concept of duck taping a flash light to your gun escaped the marines?
     
  14. MisterHalleck

    MisterHalleck Peasant

    Joined:
    Aug 27, 2000
    Messages:
    2,746
    Likes Received:
    15
    Market Rating:
    0
    but WHY would they have a frame cap? it makes no sense... what would more frames do that could hurt your computer?
     
  15. Unshra

    Unshra Peasant and Donator

    Joined:
    Dec 18, 2002
    Messages:
    285
    Likes Received:
    18
    Market Rating:
    0
    I believe your asking the wrong people. ^_^
     
  16. kraahl

    kraahl Peasant

    Joined:
    Jul 11, 2002
    Messages:
    2,332
    Likes Received:
    2
    Market Rating:
    0
    It can calculate 80fps without showing them all...
     
  17. Vokbain

    Vokbain Peasant and Donator

    Joined:
    Jan 24, 2001
    Messages:
    1,753
    Likes Received:
    3
    Market Rating:
    0
    D2 single player is capped at 25 fps remember.
     

Hitometer: 53,846,292 since 1995